Wie is Jonathan Scholten?

Hi,

Jonathan hier.

Bij deze een plekje om de vraag te beantwoorden “Wie is Jonathan Scholten?”.

Om eerlijk te zijn ben ik een vrij normaal persoon. Met als enige verschil dat ik vrij vroeg begon met ondernemen en internet marketing zowat het enige is waar ik mee bezig ben.

Het is 7 jaar geleden dat ik mijn business ben gestart.

Ik was begonnen toen een nieuwe vriend mij vertelde over zijn leven. Hij was internet marketeer die alles vanuit huis deed. Hij had de verantwoordelijkheid zijn eigen business lopend te houden. Maar dat kon hij vanuit de computer waar en wanneer hij wilde. Dat wilde ik ook.

Ik weet nog hoe het eerste jaar was. Er werd een hoop gelezen, gewerkt en maar weinig daglicht gezien.

In een korte tijd stond mijn website online, de website waar ik ebooks promootte.

Binnen een dag maakte ik mijn eerste verkoop, ik kon niet geloven wat ik zag. De volgende dag waren het er drie.

Gedurende de jaren die daarop volgde ben ik 7 dagen per week 24 uur per dag met mijn hoofd bij mijn business geweest. Ik kan moeilijk zeggen dat het als werken aanvoelde, gezien hoe automatisch het ging. Ideeën zoals webshops, videoprogramma’s  kwamen vanzelf in me op en ik voerde ze vanzelf uit.

Het is niet zo moeilijk als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Het is helemaal prettig als je geïnteresseerd bent in marketing. Ik zie online marketing namelijk als de nummer één onderscheidende eigenschap van de nieuwe bedrijven die slagen, en de bedrijven die falen.

Als je dan een beetje geïnteresseerd bent in marketing, dan kom je al een heel eind.

Omdat ik groei belangrijk vond investeerde ik mijn geld daarin, waardoor we uiteindelijk tientallen freelancers voor ons hadden werken.

Mijn ondernemingen leverde in de jaren die erop volgde steeds meer op. Wat ervoor heeft gezorgd dat we een hoop miljoenen hebben verdient.

Nadat het steeds zeldzamer werd voor mij om een marketing event bij te wonen zonder de helft van de avond mensen te adviseren, zag ik in dat ik iets unieks had.

Ik heb jaren en jaren een volledige full time praktijk en theorie focus gehad op online marketing gebied. Een focus die succesvol is gebleken.

Vandaar dit platform waar mijn doel is om de belangrijkste kennis te delen die mijn leven zo heeft gemaakt als het nu is.

Dit zal ik doen op een zo’n duidelijke en praktische straight-to-the-point mogelijke wijze. Je zal nooit een half boek hoeven doorlezen om iets nuttigs te vinden.

Persoonlijke informatie:

  • 28 jaar geleden geboren in Amsterdam en woont nog steeds in Amsterdam.
  • Houdt van reizen, beleggen, het park en uit eten gaan.
  • Houdt ook van zijn vriendin (als deze er niet bij stond, had ik een probleem) en een rustige avond op de bank.
  • Houdt niet van onpraktisch advies of uitstelgedrag.

Foto’s

2

342343223